середу, 16 лютого 2022 р.

Акція _ Даруємо книги з любов'ю


День 14 лютого, безумовно, відомий насамперед як День святого Валентина або День усіх закоханих. Однак, зростає кількість людей, які знають ще про одне свято, яке відзначається цього дня. Щорічно, починаючи з 2012 року, 14 лютого відзначається Міжнародний день дарування книг.

Головною метою Міжнародного дня дарування книг – є те, щоб надихнути людей по всьому світу подарувати книгу – бібліотеці, другу, дітям, членам родини, а також тим, чиї можливості доступу до читання книг з тих чи інших причин обмежені. Вважається, що у цей день мають об'єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання. На щастя, дуже багато дорослих людей розуміють і цінують книгу як предмет не лише матеріальної, а насамперед духовної цінності, цінують ті почуття та емоції, які дарує читачеві автор. Діти, у свою чергу, вчаться добру, цінності дружби, взаємодопомоги, любові до ближнього та багато того, що допомагає дитині стати людиною.
Гарна, благородна ідея, яка не обмежується лише одним днем,адже сьогодні без книги ми не можемо уявити своє життя, бо вона – постійний супутник, найкращий порадник у всіх життєвих ситуаціях: і для малечі, і для школяра, і для зрілої, досвідченої людини. Недарма в народі кажуть: «Хто багато читає, той багато знає».
Сьогодні, з нагоди такого прекрасного свята, наша книгозбірня отримувала подарунки від наших небайдужих користувачів: Рева Альона, Гросул Валентина, Жуковська Катерина, Шишненко Наталія.
Висловлюємо щиру вдячність всім нашим благодійникам ,що долучилися до акції книгодарування.
Адже книга – це найкращий подарунок у якому знаходиться увесь світ.
Любіть, читайте та бережіть книги!
Чекаємо вас у нашій книгозбірні!

Немає коментарів:

Дописати коментар